Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wereldreis en workshops op Vrouwendag

Geplaatst op: 21 februari 2015

Zestal vrouwen uit Zwartewaterland hebben samen de vrouwendag in de steigers gezet. De organisatie is klaar en het belooft een leuke avond te worden. Nog meer vrouwen uit Zwartewaterland zullen de ruimten in t Olde Staduus in Genemuiden groter maken. Vrijdagavond 6 maart vanaf 19.00 uur zijn vrouwen uit Zwartewaterland welkom: jong en oud, allochtoon, autochtoon, moeders en dochters

Samen met je buurvrouw, vriendin of nichten naar de drie workshops, helemaal gratis en voor niemendal. MixMove met een workshop bewegen met als thema “verbinden”. Samen met Aletta Jansen een muzikale wereldreis maken. Van Afrika tot India, van Rusland naar Irak….. Allochtone vrouwen kunnen u ook vast veel van deze landen vertellen.

Hanneke Post en Marietje Bergman leren u een etagère maken. Aan het eind van de vrouwenavond neemt u deze mee naar huis, net als de gratis goody bag met diverse leuke spulletjes beschikbaar gesteld door de middenstand in Genemuiden. Voor het maken van de etagere is het wel noodzakelijk om van huis een groot bord, een boterhambordje, een schotel en 3 kommetjes of glazen mee te brengen. Dit is ook wel goedkoop in te slaan bij de plaatselijke kringloopwinkels.

Blijf niet thuis zitten, kom naar t Staduus en u bent verzekerd van een avond met veel ontmoetingen en nieuwe ervaringen.

Meld u aan voor deze Vrouwenavond bij Willy Swint Hasselt, 4772852, willyswint@gmail.com; Roelie van Dalfsen, Zwartsluis, 3867968, denrvandalfsen@ziggo.nl; en Klasien Hoekman, Genemuiden,  0622037035, hoekman-fuite@planet.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500