Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rutger Eenkhoorn 23e op NK

Geplaatst op: 23 februari 2015

Rutger Eenkhoorn eindigde zaterdag als 23e op het NK marathon voor de jeugd. Het ijs op dee baan was slecht, wat betekent dat er flink gewerkt moest worden door de schaatsers, Rutger een van de jongste uit deze categorie, moet het meer hebben van ‘glij’ dan werkijs. Er waren ook veel valpartijen waar de rijders door gehinderd werden.
Voor de geselecteerde rijders uit het oosten van het land, wat tot de top van Nederland behoort, viel het NK flink tegen. De hoogste klassering was een achttiende plaats, gevolgd door Rutger. In eerste instantie leek er nog een overwinning in te zitten voor Sebas Diniz uit Borne, als Neerlands snelste schaatser uit deze categorie, maar tijdens de massasprint, kwam hij voor de finish ten val, en eindigde op een achtentwintigste plaats.
Het vervoer was weer prima geregeld door de verhuur afdeling van autobedrijf Breman.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500