Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Ger’ Beens wordt 95 jaar

Geplaatst op: 25 februari 2015

Op 26 februari 1920 werd Gerrigje van Lente geboren in Genemuiden. Burgemeester Bilder gaat haar persoonlijk feliciteren met haar 95e verjaardag.

Ger, want zo wordt zij door bijna iedereen genoemd, groeide op samen met haar twee zussen. Zij heeft vele jaren gewerkt in een bakkerswinkel. Op 17 juli 1946 trouwde zij met Hendrik Beens. Er werden een zoon en twee dochters geboren. Zij heeft kleinkinderen en achterkleinkinderen. Ger is sinds 12 jaar weduwe.

Heel vroeger ging zij naar de meisjesvereniging maar eigenlijk ligt haar het verenigingsleven niet zo. Zij houdt van kruiswoord puzzels. Helaas gaat dat niet zo goed meer door afnemend gezichtsvermogen. Overigens is Ger heel tevreden met wat zij heeft. Zij woont graag in haar woning in de Prinses Margrietstraat en geniet van het mooie uitzicht.

‘Het wordt geen groot feest, maar wij gaan het natuurlijk wel gezellig vieren’, aldus Ger.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500