Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Trio al veertig jaar lid van Excelsior

Geplaatst op: 26 februari 2015

Drie trouwe leden van de Christelijke Gemengde Zangverening Excelsior uit Genemuiden zijn tijdens de jaarvergadering gehuldigd. Dien Mulder ( 40 jaar lid) , Anneke Schuurman ( 40 jaar lid) en Henk Bruins (40 jaar lid) ze kregen een pen met inscriptie overhandigd en werden in de bloemetjes gezet.

Voorzitter Jan Altena heette iedereen welkom en sprak in een persoonlijk woord tot de koorleden wat ze dit jaar moeten doen. Er heeft ook een bestuurswisseling plaatsgevonden. Riekie Pleijzier en Feikje Dragt hebben jaren hun best gedaan. Ze hebben het stokje doorgegeven aan Co Krul en Grietje Bakker. Na de zakelijke verhandelingen lazen enkele koorleden gedichten voor onder het genot van een hapje en een drankje. Speciaal door de voorzitter uitgenodigd kwam Wim Nijboer met zijn voordracht kunst van komische verhalen in het Gaellemunegers waar de lach spieren van los kwamen. Vervolgens werd er ook nog een verloting gehouden. Het was een gezellige avond die afgesloten werd met het psalm lied : ‘Heer ai maak mij Uwe wegen.’ Jan Altena wenste iedereen wel thuis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500