Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zware mishandeling in Zwolle

Geplaatst op: 28 februari 2015

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een 32-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van het ernstig mishandelen van een 35-jarige plaatsgenoot op het Assendorperplein.

De dader zou door medewerkers van een horecagelegenheid aan het plein dringend verzocht zijn te vertrekken, waarna hij één van de medewerkers ernstig mishandelde. Ook zou hij twee andere medewerkers bij de keel hebben gegrepen en/of geslagen hebben.

Op basis van het verstrekte signalement kon de verdachte even later op de Sassenstraat worden aangehouden. De medewerker die het ernstigst toegetakeld was bleek in zijn gezicht te zijn geslagen en tegen zijn benen te zijn geschopt. Hij hield er verwondingen in zijn gezicht en een beenbreuk aan over. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en daar opgenomen.

De verdachte is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500