Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Spannende strijd bij biljartclub

Geplaatst op: 2 maart 2015

Met nog elf wedstrijden te gaan is het bij de biljartclub spannender dan ooit: wie wordt de nieuwe kampioen  van  2014-1015 ? Herfstkampioen Aart van Dijk staat voorlopig bovenaan de ranglijst, maar hij verloor een paar wedstrijden op rij. Desondanks herstelde hij zich donderdagavond goed door in de topper tegen Klaas van den Berg drie punten te pakken. Bovenin kunnen echter nog zeker tien biljarters de titel pakken.

In de degradatie zone deed AJ.v.Dijk goede zaken door te winnen van goodold Wout van Dalfsen. Hiermee sprokkelt hij nog een paar puntjes bij elkaar, maar het moet blijken of dat voldoende is. In de tweede klasse werd aan de gigantische opmars van Willem Oostwoud een halt toe geroepen door de enige Zwolse speler in het gezelschap Harm van Dijk. Hij maakte korte metten met hem en snoepte hem 2 punten af.

Hiervan maakte de niet onbekende Hasselter speler Karst Beens dankbaar gebruik door Berend van Olst alle hoeken van het groene laken te laten zien en daardoor dichter bij te komen.

De grootste kanshebber voor het kampioenschap in de tweede klasse is nog steeds nieuwkomer Henk v/d Kamp. Doordat hij een paar lessen had genomen van een stel bekende biljarters lijkt het er op dat hij het spel nu volledig doorgrond, maar hier geldt ook dat we het niet eerder zullen weten dan wanneer de laatste bal is gemaakt .

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500