Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zeer veel animo voor biljarttoernooi

Geplaatst op: 3 maart 2015

Jan Bonthuis in actie.

Over deelname en belangstelling voor het biljarttoernooi wat gesponsord wordt door Chinees Restaurant de Lange Muur uit Zwolle heeft de plaatselijke biljartvereniging HZW niet te klagen. Op beide zaterdagen 14 en 21 maart a.s. moet de evenementencommissie van HZW alle zeilen gaan bijzetten om het toernooi tot een goed einde te brengen. Met maar liefst 72 wedstrijden voor de boeg wordt het een biljartevenement van groot formaat.

Henk Post van de evenementen commissie: “Voor HZW is het niet helemaal nieuw om een groot toernooi te organiseren. Eind vorig jaar hebben wij voorhet eerst en met succes een enigszins vergelijkbaar toernooi afgewerkt. Over onze aanpak hebben wij toen van veel deelnemers positieve reacties  ontvangen. Het blijkt dat wij op de juiste koers zitten want een groot aantal  deelnemers van het vorige toernooi hebben zich ook nu weer spontaan aangemeld. De opgedane ervaringen komen ons nu bij deze verrassend grote deelname uitstekend van pas. Reken er maar op dat HZW alles uit de kast haalt om er opnieuw een groot succes van te maken”.

Ca. 50 biljarters uit de regio Zwolle, Kampen en Hattem melden zich in de afgelopen weken aan voor het lucratieve toernooi. Maar ook deelnemers uit  o.a. Urk en Klazienaveen reizen af voor het HZW evenement in Genemuiden. De deelname van “toppers” met o.a. de plaatsgenoten Jan Bonthuis en Klaas v.d. Berg,  Klaas Eenkhoorn uit Hasselt en Reier ten Napel uit Urk zullen ongetwijfeld met hun hoge moyenne een extra dimensie geven aan het toernooi.

Jan Bonthuis: “ Sinds 5 jaar ben ik lid bij ZBC(Buitensociteit) in Zwolle. Het biedt mij mogelijkheden om daar o.a. libre competitie te spelen in een sterk team. Daarvoor was ik gedurende vele jaren lid

bij HZW en heb jarenlang competitie gespeeld in het team met de helaas veel te vroeg overleden Martin Beens en Jan ter Horst. Met name aan de periode met Martin en Jan bewaar ik veel fijne

en goede herinneringen. Oude liefde roest niet en daarom speel ik  ook graag mee in dit toernooi van HZW”.

 

 

Toernooi locatie: verenigingsgebouw biljartvereniging HZW

Datums               :  zaterdag 14 en 21 maart a.s.

Wedstrijden       :  vanaf 10.00 tot ca. 17.30uur

Toegang gratis   :  kinderen onder begeleiding

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500