Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Driedimensionale klankbeelden bij PCOB

Geplaatst op: 5 maart 2015

Op DV Dinsdagmiddag 10 maart a.s. is er weer een bijenkomst van de plaatselijke afdeling van de PCOB. Dit belooft een bijzondere middag te worden. Dhr. Jan Geerdink uit Hengelo zal op die middag z.g. driedimensionale klankbeelden vertonen. Het bijzondere hiervan is dat de beelden in stereofotografie worden vertoond. Twee beelden vloeien in elkaar over waarbij de toeschouwers een speciale bril op krijgen.

Op deze wijze wordt het een spectaculaire vertoning. Als er, om maar iets te noemen, een dia van een hert wordt vertoond dan komt dat beest als het ware de zaal in lopen en lijkt het of je ter plekke aanwezig bent. Op deze manier heeft dhr. Geerdink een aantal mooie klankbeelden samengesteld wat echt de moeite waard is om te komen bekijken. De aanvang is om 14.30 uur in de Stadskamp van ‘de Meente’. Iedereen, leden en ook niet leden van de PCOB, is van harte welkom

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500