Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Echtpaar halve eeuw getrouwd

Geplaatst op: 5 maart 2015

Op 12 maart 1965 trouwden Frederik Pleijsier, geboren te Genemuiden en  Aleida Hendrika Muller, geboren te Rotterdam. Nu, 50 jaar later, gaat burgemeester Bilder hen persoonlijk feliciteren met hun gouden huwelijksjubileum waaraan met een concert op vrijdag 13 maart een muzikaal tintje wordt gegeven.

“Wij hebben elkaar op een leuke manier ontmoet” vertelt Freek. “Toen ik 18 jaar was moest ik een rugoperatie ondergaan. Helaas was ik daardoor langere tijd aan bed gekluisterd en kon de Nijmeegse 4-daagse niet lopen. Maar opeens kreeg ik stapels brieven. Ik hoorde later dat de eigenares van het Nijmeegse pension een advertentie voor mij had gezet. Er ontstond een levendige briefwisseling met een aantal meisjes. Onder andere ook met Ali, mijn huidige vrouw. Wat men nu daten noemt heette in die tijd corresponderen”.

Freek en Ali hebben 2 zoons en 7 kleinkinderen. Beiden houden van de natuur en met name van vogels. Met plezier investeren zij veel tijd en energie in de Veldschuur ‘Bid en Werk’ van St. Vrienden van de Oldematen.

Het jubilerende echtpaar organiseert ter ere van hun gouden huwelijksjubileum op vrijdag 13 maart een concert in de Sint-Stephanuskerk (Grote Kerk) te Hasselt. Aan het concert dat om 19.15 uur begint verlenen  onder andere zangkoor ‘Voices’ en pianist Jan Lenselink hun medewerking. Burgemeester Bilder geeft graag gehoor aan deze muzikale uitnodiging en gaat het echtpaar op locatie feliciteren.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500