Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden Actueel en Tekstkenner naar ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 5 maart 2015

De Tekstkenner heeft sinds donderdag ook ’t Olde Staduus als uitvalsbasis. Het bedrijf van Erik Driessen is uitgever van Genemuiden Actueel. “Ik woon zelf in Sint Jansklooster en reed soms wel vijf keer op een dag naar Genemuiden. Daarom zocht ik een ruimte in het centrum van Genemuiden. ’t Olde Staduus is wat dat betreft perfect”, aldus Erik Driessen.

De geboren en getogen Genemuidenaar is al bijna twintig jaar journalist. Hij schreef onder meer voor ANP, Algemeen Dagblad, De Stentor en Brugmedia. Als De Tekstkenner werkt hij ook voor Natuurmonumenten, waterschappen, woningcorporaties, gemeentes en veel voor het Genemuider bedrijfsleven. Belangrijkste activiteit is uiteraard het schrijven van teksten, maar ook realisatie van websites, brochures en videofilms is mogelijk.

Daarnaast is De Tekstkenner na het overlijden van Willem Timmerman eigenaar van Genemuiden Actueel. Dat kreeg in februari een zustersite in Zwartsluis erbij: Zwartsluis Actueel. De Tekstkenner is ook mede-eigenaar van www.varenindekopvanoverijssel.nl

De flexplek in ’t Olde Staduus, in de oude burgemeesterskamer, is niet dagelijks bezet. Het is meer een uitvalsbasis voor het werken aan Genemuiden Actueel en de contacten met Genemuider opdrachtgevers. Donderdag ondertekende Erik Driessen het contract met bestuursleden Beens en Van den Berg van de Stichting ’t Olde Staduus.

Voor meer informatie www.detekstkenner.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500