Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hennie in ’t Hof nieuwe trainer Sportclub

Geplaatst op: 5 maart 2015

Hennie in ’t Hof is komend seizoen de trainer van Sportclub Genemuiden. Dat maakt de club donderdagavond bekend via Sportclub TV. De trainer uit Schalkhaar heeft Gert Beens als assistent. In ’t Hof volgt Hans van Dijkhuizen op, waarmee Sportclub na een tumultueus seizoen niet verder gaat.

In ’t Hof was in het verleden onder meer trainer van SVZW en Excelsior ’31. Zijn langste periode als trainer was hij actief bij DVS ’33 uit Ermelo, die hij van de eerste klasse naar de hoofdklasse loodste. Daarna zou hij naar Berkum gaan, maar daar kwam hij later van terug omdat de ambitie van de Zwolse club niet overeen kwam met die van hem. Zelf speelde In ’t Hof ooit als prof voor Go Ahead Eagles. In het dagelijks leven runt hij een fysiotherapiepraktijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500