Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Juust en veel CDA-prominenten in De Kaaihof

Geplaatst op: 6 maart 2015

Opmerkelijke avond in De Kaaihof: Juust geeft daar een optreden tijdens een CDA-bijeenkomst met de bekende politici Sabine Uitslag en Eddy van Hijum. De laatste is gedeputeerde van de provincie Overijssel en lijsttrekker voor de provinciale verkiezingen, de eerste deed onlangs nog mee aan The Voice of Holland en is voormalig lid van de Tweede Kamer.

In de zaal zijn CDA-prominenten aanwezig, zoals het landelijke kopstuk Sybrand Buma. Ook voormalig minister en lijsttrekker Elco Brinkman is in De Kaaihof aanwezig, naast veel andere CDA-politici. De avond begint om 20.00 uur, een half eerder zijn de deuren al open.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500