Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rotary wil verjongen

Geplaatst op: 6 maart 2015

Niet alleen wereldwijd, maar ook landelijk en plaatselijk is Rotary op zoek naar verjonging van haar organisatie. Rotaryclub Zwartewatersteden heeft al een aantal kandidaat-leden benaderd en zorgt op de clubbijeenkomst van 12 maart a.s. voor een informatief programma over Rotary en haar activiteiten.

Rotaryclub Zwartewatersteden heeft zeer verschillende thema’s die binnen de club aan de orde komen. De clubavonden worden in principe door de leden verzorgd. Om een beeld te geven van wat er zoal voorbij komt een opsomming: clublid Robert Bos, specialist op het gebied van horen en zien vertelde over de oogziekte glaucoom, Niek Schraa de architect in de club liet zijn driedimensionale ontwerpen zien, Benny Breman vertelde over Drones, een zeer actueel onderwerp. Dit is zomaar een greep uit het aanbod van de laatste maanden.

Daarnaast is Rotary actief betrokken bij projecten in de samenleving om geld te genereren bijvoorbeeld voor armoedebestrijding, Maud voor leven en kinderboerderij De Taghof in Genemuiden.

Dienstbaar zijn aan de samenleving staat hoog in het vaandel bij de Rotarians, en iedere club geeft daar op zijn eigen manier vorm aan. Rotaryclub Zwartewatersteden draagt op haar manier bij en wil haar kennis graag delen met anderen. Als je meer informatie wilt over Rotary Zwartewatersteden neem dan contact op met de voorzitter Bert Leistra, tel. 06-51110114

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500