Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winterseizoen Snelvliegers afgesloten met traditioneel forum

Geplaatst op: 6 maart 2015

Het winterseizoen van de postduivenvereniging De Snelvlieger wordt elk jaar traditioneel afgesloten met een forumavond. Doel van de wintercommissie is om elk jaar een aantal topliefhebbers uit Nederland achter de tafel te krijgen.

Onder leiding van Arjan Beens namen dit keer de heren G.J. Hendriks, H. Diks en F. Wagenaar plaats aan tafel. Hendriks richt zich op de vluchten met een morgenlossing georganiseerd door de Zuid Limburgse Unie. Henri Diks is één van de dagfondkampioenen van afdeling 7 en Freek Wagenaar speelt in afdeling 8 voortreffelijk met de jonge duiven. Als vierde forumlid zou Dhr. Joop Groenen aanschuiven, maar hij moest door ziekte verstek laten gaan.

Om goed kwart voor acht werd de aftrap gedaan met een voorstelrondje door de heren van het forum. Hierna werden de mannen ‘het hemd van het lijf’ gevraagd door het publiek uit een goed gevulde zaal aan de Hasselterdijk. Na afloop werden de heren door de wintercommissie bedankt met het schitterende bos bloemen en een goed gevulde vleesschaal.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500