Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bal ChristenUnie brengt weinig geluk

Geplaatst op: 7 maart 2015

De verkiezingskaravaan van ChristenUnie Overijssel trok zaterdag door Zwartewaterland. Er werd begonnen met een bezoek aan Woonzorgcentrum De Schans in Zwartsluis. Daar lieten lijstrekker Jan Westert en Statenkandidaat Wolbert Meijer uit Hasselt zich uitvoerig informeren een de nieuwe ontwikkelingen van De Schans. Hiervoor heeft de partij veel belangstelling en waardering.

Vervolgens toog het gezelschap naar de nieuwe biologische boerderij Weidevol aan de dijk van Zwartsluis naar Vollenhove. Via de veerpont, die tot groot genoegen van de ChristenUnie in andere handen komt, werd het werkbezoek afgesloten bij SC Genemuiden. Daar overhandigden ChristenUnie Gedeputeerde Bert Boerman en ChristenUnie lijsttrekker Jan Westert de wedstrijdbal aan Sportclub aanvoerder Martijn Jansen. De aanvoerder werd veel succes toegewenst. De ChristenUnie draagt de sport een warm hart toe. ‘Op 18 maart zijn de kiezers aan de bal en kunnen scoren met een stem op de ChristenUnie’, aldus lijsttrekker Jan Westert.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500