Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goud voor Sanne en Jasmijn

Geplaatst op: 9 maart 2015

Ook zeven turnsters van EGSV waren zaterdag actief in Heino.  Als eerste waren de jongste turnsters van EGSV aan de beurt. Demi Oosterhoff, Vera Boschman, Valerie Veenhof en Sanne van Dalfsen mochten hun oefeningen laten zien op de onderdelen balk, brug, vloer en sprong.  De dames voerden keurige oefeningen uit.  Op balk waren er helaas kleine foutjes voor Demi en Valerie.  Van de 22 deelnemers werd Demi 16e en Valerie 13e .  Vera turnde erg nette oefeningen en werd  4e.  Sanne wist de jury te imponeren met haar uitstraling en mocht het goud in ontvangst nemen.

In dezelfde wedstrijd ronde mocht Jasmijn Jansen in de categorie Jeugd 1 haar  oefeningen uitvoeren. Jasmijn turnt altijd erg stabiel zonder fouten te maken. Hierdoor scoorde ze hoge cijfers op alle onderdelen en mocht ze net als Sanne het goud in ontvangst nemen.

In de middag wedstrijd was het de beurt aan Kyra Altena en Martine Bonthuis. Kyra komt uit in de categorie pupil 1 en Martine in de categorie pupil 2. Beide dames wisten hun oefeningen goed neer te zetten. Martine liet helaas een paar foutjes zien op balk maar wist zich keurig te herstellen en werd uiteindelijk 4e.  Kyra bleef erg stabiel op alle onderdelen en werd keurig 11e.  Beide dames zijn rechtstreeks geplaatst voor de Finalewedstrijd.  De leiding kijkt terug op een succesvolle wedstrijd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500