Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Op de koffie bij Philadelphia

Geplaatst op: 13 maart 2015

Medewerkers en vrijwilligers van Philadelphia nodigen Genemuiden komende dinsdag, woensdag en donderdag uit om koffie te komen drinken. Dit als onderdeel van de Week van Zorg en Welzijn waaraan in totaal 160 locaties van Philadelphia meedoen. In ’t Olde Staduus is iedereen tussen 13.30 en 15.30 uur welkom voor een kopje koffie met ongetwijfeld een smakelijk koekje erbij.

De liënten zijn trots op hun locatie, hun werk en hun leven. Door kennis te maken met de mensen uit de buurt en ze uit te nodigen voor de koffie, worden de contacten in de buurt versterkt. In de huidige samenleving wordt er van mensen met een verstandelijke beperking verwacht volop mee te doen in de maatschappij en meer beroep te doen op hun netwerk. Het is juist nu  extra belangrijk om dit contact met de buurt te maken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500