Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Darttoernooi op Kamperzeedijk

Geplaatst op: 14 maart 2015

Afgelopen vrijdagavond werd er in de Driester het jaarlijkse darttoernooi op de Kamperzeedijk gehouden. Er hadden zich maar liefst 80 deelnemers opgegeven bij dartvereniging Oer’n Dart.

Na een aantal uren was het deelnemersveld behoorlijk geslonken, en werd er door Dick Riezebos en Jarno Aalbers uit gevochten wie de derde plek mocht innemen. Uiteindelijk werd Dick Riezebos derde en moest Jarno Aalbers genoegen nemen met een vierde plaats.

Het was al na middernacht, toen de finale begon. Robin Nijkamp moest het opnemen tegen Danny Kronenburg, de strijd ging gelijk op en na zes legs stond de stand van 3-3 op het bord, daarna werd de beslissende zevende leg gespeeld, die gewonnen werd door Danny.

Afgelopen vrijdagavond werd er in de Driester het jaarlijkse darttoernooi gehouden. Er hadden zich maar liefst 80 deelnemers opgegeven bij dartvereniging Oer’n Dart.

Na een aantal uren was het deelnemersveld behoorlijk geslonken, en werd er door Dick Riezebos en Jarno Aalbers uit gevochten wie de derde plek mocht innemen. Uiteindelijk werd Dick Riezebos derde en moest Jarno Aalbers genoegen nemen met een vierde plaats.

Het was al na middernacht, toen de finale begon. Robin Nijkamp moest het opnemen tegen Danny Kronenburg, de strijd ging gelijk op en na zes legs stond de stand van 3-3 op het bord, daarna werd de beslissende zevende leg gespeeld, die gewonnen werd door Danny.

 

 

Gepubliceerd door Sijmon Last
Van Dijk Containers 500