Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Echtpaar Last-Van den Berg vijftig jaar getrouwd

Geplaatst op: 18 maart 2015

Op 12 maart 1965 traden Tiemen Last en Hendrikje van den Berg in het huwelijk. Burgemeester Bilder ging het echtpaar op 14 maart persoonlijk feliciteren met hun gouden huwelijksjubileum.

Zowel Tiemen als Hennie zijn geboren en getogen in Genemuiden. Zij leerden elkaar kennen tijdens de Biestemerk. Het echtpaar kreeg drie dochters en twee zoons. Ze hebben zij 14 kleinkinderen gekregen waarvan er 1 kort na de geboorte is overleden, en afgelopen weekend werd een 2e achterkleinkind geboren. Ze woonden lange tijd in de Nieuwstraat en zijn ongeveer 15 jaar geleden naar de verhuisd naar de Prikker.

Tiemen is vrachtwagenchauffeur geweest bij het bedrijf van zijn vader. Later ging hij werken in de tapijtindustrie. Hij was gedurende 27 jaar in dienst bij Edel-Backing. De hobby van Tiemen is vooral zingen! Hij is enthousiast lid van het mannenkoor Harpe Davids.

Hennie nam de zorg voor het gezin op zich. Nu er meer rust is mag zij graag handwerken. Zij houdt ook van koken en bakken. Samen werken zij graag mee aan de salade-actie voor de kerk.

 

Zij hebben erg genoten van het feest dat zij met gezin, familie en vrienden afgelopen weekend hebben gevierd.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500