Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Moeder mishandelt juffrouw

Geplaatst op: 18 maart 2015

Agenten hebben dinsdag een 33-jarige vrouw uit Zwolle aangehouden voor de mishandeling van een leerkracht bij een basisschool in Zwolle. De moeder had een discussie met een lerares over een incident met haar kind. De woordenwisseling liep uit de hand en de moeder greep de lerares bij haar keel. De vrouw is even buiten bewustzijn geweest en liep verwondingen op aan haar hals.

De politie en het Openbaar Ministerie nemen dit incident hoog op omdat het hier gaat om een lerares op een basisschool, iemand met een publieke functie. Daarom wordt een speciale aanpak gevolgd. De aangifte is opgenomen en de verdachte wordt met prioriteit door het Openbaar Ministerie voor de rechter gebracht. Tegen daders van geweld tegen medewerkers met een publieke taak wordt een driemaal zo hoge straf geƫist.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500