Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ramkraak in Staphorst

Geplaatst op: 18 maart 2015

De politie zoekt naar personen die vannacht een ramkraak wilden plegen bij een winkel aan de Bergerslag in Staphorst. Ze hebben een ruit vernield, maar zijn er niet in geslaagd om de winkel in te gaan. Vervolgens gingen ze er in een auto met een buitenlands kenteken vandoor. Agenten konden het voertuig vanwege de zeer hoge snelheid niet stoppen.

De politie heeft sporenonderzoek gedaan en getuigen verhoord. Volgens hen waren er meerdere personen bij betrokken en zijn ze gevlucht in een donkerkleurige Audi met een buitenlandse kentekenplaat. Hebt u nog tips over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500