Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Handtekening nog niet onder pontcontract

Geplaatst op: 19 maart 2015

Burgemeester Bilder en de ondernemers van Veerpont Genemuiden zouden donderdag hun handtekeningen onder de concessieovereenkomst voor de veerpont zetten, maar dat moment is uitgesteld tot volgende week. De nieuwe exploitant is er nog niet helemaal uit met Connexxion, maar verwacht dat op korte termijn wel te zijn. Ondernemer Bert Keukenkamp was donderdag ook aanwezig bij de vergadering van OK Genemuiden. Daar maakte hij veel indruk met een ongecompliceerd verhaal waarbij hij benadrukte dat hij samen met zijn collega de veerpont wil teruggeven aan Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500