Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijf inbraken in kerken

Geplaatst op: 19 maart 2015

Dieven bezochten afgelopen nacht met weinig spirituele redenen vijf kerken in Oldebroek. In een geval maakten ze iets buit. De politie zoekt getuigen. Er werd bij een kerk en een instelling aan de Zuiderzeestraatweg ingebroken. Ook aan de Dahliastraat en de Van Sytzamalaan was het raak. De inbrekers hadden het ook gemunt op een kerk aan de Asch van Wijcklaan in Oldebroek.

In één van de gevallen wisten de dieven buit te maken. De politie komt graag in contact naar mensen die op woensdagavond of in de nacht iets hebben gezien dat verdacht was. Zelfs een klein detail kan al helpen om de daders te vinden. De politie is bereikbaar via 0900-8844.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500