Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wereldrecordpoging en Dakar-coureur bij Brommersprint

Geplaatst op: 19 maart 2015

Ook dit jaar kan de “Tapijtstad” zich weer opmaken voor de grootste en snelste brommersprint van Nederland. Het racespektakel vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 mei. De organisatie is druk met de voorbereidingen voor het grote evenement dat ook dit jaar weer bol staat met activiteiten voor de raceliefhebber.  Ook dit jaar zullen de snelste coureurs uit binnen en buitenland present zijn op de Genemuider sprint. Acceleratiesnelheden waar een Porsche 911  jaloers op wordt, en topsnelheden van 130/kmh zijn geen uitzonderingen. De sprint wordt ook dit jaar gehouden op de Randweg Oost.

Het programma is opgezet voor jong en oud met diverse racegerelateerde activiteten. Zo zal dit jaar Jasper Riezebos afreizen naar Genemuiden. Riezebos heeft in 2015 de Dakar-rally in Zuid-Amerika uitgereden. Een prestatie van formaat op het loodzware woestijnparcours van deze rally. Hij zal op de Brommersprint Genemuiden zijn rallymotor tonen en vertellen over zijn ervaringen in ’s werelds zwaarste rally. Tussen de sprints door zal “American Spinning Wheels” een aantal spectaculaire shows verzorgen. Het stuntteam zal naast diverse shows een poging wagen om een wereldrecord te vestigen op de 150 meter met een scootmobiel.

Ook is tractorpulling team “The Judge” aanwezig in de Genemuiden. Het team zal demonstraties geven met hun unieke pullingtractor voorzien van een 5800pk super motor laten zien. Een spektakel waarbij het brute vermogen wordt gehoord, gezien en gevoeld. Voor de kleine racefans zijn er ook diverse activiteiten, waaronder uiteraard een springkussen.

Toegang tot het evenment kost 4euro,- waarbij de jeugd t/m 12 jaar gratis toegang heeft.

Voor meer informatie: www.brommersprint-genemuiden.nl                                                           Promotie video: https://vimeo.com/117434392

Volg ons ook op twitter en facebook: @brommersprintge / Brommersprint Genemuiden

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500