Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Onnodig verlies DEK

Geplaatst op: 21 maart 2015

Tekst en foto's John Poot

De heren waterpoloërs van DEK moesten vanavond hun wedstrijd spelen tegen de Woelwaters 4 uit Hardewijk. Een ploeg die laatste staat in de competitie, dus op papier een makkelijke tegenstander.  DEK was met een grote groep spelers, de tegenstander had precies 7 man.

DEK begon aanvallend aan de wedstrijd en kwam vrij snel op 2-0 voor. Maar de Woelwaters waren niet gekomen om de kaas van het brood te laten eten en kwamen vrij snel weer gelijk te staan. Van toe af aan ging het met DEK niet goed er was frustratie onderling het leek wel of men elkaar niet meer zag.

Na een stand van 4-4 begon woelwaters de wedstrijd over te nemen van DEK en liep de score uit naar 4-8. En bij DEK ging toe alles mis wat er mis kon gaan. Patrick Bakker kon nog wel een doelpunt scoren voor DEK maar verder was het een wedstrijd om snel te vergeten.

Eindstand: DEK H1- Woelwaters 4,  5-8 (2-2, 0-0, 2-2, 1-3)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500