Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Buiten’ stepseizoen weer van start

Geplaatst op: 22 maart 2015

Na een winterperiode zijn de leden van Stepvereniging Selles Kamperzeedijk weer actief buiten aan het steppen. Voor elk wat wils, recreatief en sportief en voor alle leeftijden tussen de 10 en zo lang mogelijk. Leden kunnen meedoen met diverse tochten of wedstrijden in het hele land. Daarnaast zijn er wedstrijden in het buitenland.

Dit jaar wordt vanuit de vereniging een tocht met afstanden tussen de 20 en 50 km georganiseerd op 9 mei in Zwolle. En de IJsselmeerronde op 13 juni. Wedstrijden vanuit de vereniging zullen plaatsvinden in Heerde en het Nederlands Kampioenschap op Kamperzeedijk. Hierover volgt t.z.t. informatie in de media. Voor wie wil kennismaken is het mogelijk om vrijblijvend twee trainingen mee te komen doen. De trainingsmomenten vinden plaats op woensdagavond in IJsselmuiden en op zaterdagmorgen op Kamperzeedijk. Ook is het mogelijk om bij de zustervereniging op de maandagavond mee te doen in Zwolle. Zie voor meer informatie: www.stepteamkamperzeedijk.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500