Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Galleryroute over de Kamperzeedijk

Geplaatst op: 22 maart 2015

SCEG houdt op 15 april een Gallery Route 76 op de Kamperzeedijk. Naast classic cars en motoren, zijn er ook ook eeuwenoude gebruiksvoorwerpen en meubilair te zien bij Wilderdijk.  Rode draad door het geheel is de presentatie van schilderijen, dan weer abstract-, dan weer met een fotografische nauwkeurigheid geschilderd.

De showroom aan de Kamperzeedijk is misschien wel een weerspiegeling van het leven van de verzamelaars met hun vele interesses. Hebt u interesse om deze showroom te bezoeken dan is dat mogelijk? SCEG organiseert op woensdag 15 april  ’s avonds om 19.30 een rondleiding. Vertrektijdstip om 19.15 uur vanaf het Havenplein per fiets.

Opgave bestuurslid van SCEG, Marietje Bergman, 038 – 385 5193 of per mail: marietje.bergman@xs4all.nl.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500