Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tafeltennissers verliezen van Hattem

Geplaatst op: 22 maart 2015

Afgelopen donderdag speelden GTC 1,2 en,3 thuis. GTC 1 nam het op tegen Smash uit Hattem. Op papier een lastige tegenstander, dus het zou een lastige avond worden. Pieter Beuzenberg won zeer verdienstelijk twee partijen. Egbert Beuzenberg sloot ook een partij winnend af, maar het dubbelspel werd helaas verloren in vijf games. Uitslag 7-3 in het voordeel van Smash 70 uit Hattem

GTC 2 nam het op tegen Batfichters 1 uit Elburg. Wijnand oudenaarden wist een van zijn 3 gespeelde partijen om te zetten in winst. Arno Withaar en Wilbert Oudenaarden konden helaas geen winstpunten bijschrijven. Elburg won met 9-1 van GTC 2.

Ook GTC 3 kwam in actie tegen Bathfichters 2 uit Elburg. Hans Hilberts verkeerde in een uitstekende vorm en wist twee van zijn drie gespeelde partijen te winnen. Heyns Verspay was goed voor 1 winstpunt en het Dubbelspel werd ook gewonnen door GTC 3. uitslag 6-4 in het voordeel voor de mannen uit Elburg.

Het eerste jeugdteam van Kunstgrasnet GTC kwam afgelopen zaterdag ook in actie, en namen het op tegen Zwartsluis 1. Bjorn van Dieren, Rutger den Otter en Johannes van der Kamp speelden erg goed en wonnen de wedstrijd met maar liefs 9-1. GTC 1 staat door deze overwinning nog steviger op de eerste plaats in hun klasse.

GTC 2 nam het op tegen koploper  ETTV 1 uit Apeldoorn, in het team van GTC 2 speelden David van Dijk, Rafael en Xander Oudenaarden, Rafael speelde erg goed en won al zijn drie gespeelde partijen, GTC 2 won  zeer verdiensteijk met 6-4.

GTC 3 speelde tegen de Veluwe. Leon Spoor was goed voor een winstpunt. Janko den Otter won knap al zijn drie gespeelde partijen, Remmelt Beens won ook een van zijn drie gespeelde partijen, Uitslag 5-5

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500