Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Siriz met luiertaarten in De Meente

Geplaatst op: 23 maart 2015

Op de voorjaarsmarkt in De Meente van de komende woensdag is ook deze keer Siriz weer aanwezig. De handgemaakte luiertaarten vinden al goed hun weg in Genemuiden en omstreken. Met de aankoop van een luiertaart steunt u Siriz. Siriz geeft voorlichtingslessen, ondersteuning en zorg bij onbedoelde zwangerschap.

De taarten en andere cadeautjes, gemaakt van luiers en andere babybenodigdheden, kunnen ook besteld worden bij het Siriz team Genemuiden via Mindy Visscher (038 344 6429) en zijn beschikbaar in verschillende soorten en prijscategorieën. Zo kan de taart uit 2 of 3 lagen bestaan of kunnen er persoonlijke cadeautjes bij ingevoegd worden. De prijzen variëren van € 7,50 tot € 25,-. De volledige opbrengst verminderd met de materiaalkosten komt ten goede aan Siriz.

Siriz team Genemuiden: “We vinden het ontzettend leuk om deze taarten te maken en daarnaast vinden we het belangrijk om Siriz op deze manier te steunen. Zij doen heel goed werk voor iedereen die te maken heeft met onbedoelde zwangerschap. Met het cadeau verras je een blije moeder en steunt u Siriz!”

Siriz beantwoordt jaarlijks 2.200 hulpvragen en bereikt 20.000 met preventielessen. Siriz heeft een hulppost in Zwolle en daarnaast nog 17 andere lokale hulpposten in heel Nederland.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500