Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kabouters ook tegen de Vogels

Geplaatst op: 24 maart 2015

Niet alleen het eerste van Sportclub Genemuiden speelt zaterdag tegen IJsselmeervogels, ook de allerjongste jeugd gaat voetballen tegen Spakenburgers. “Na weken van hard trainen en werken aan de techniek en tactiek zijn onze aller kleinste talenten klaar voor de wedstrijd van het jaar tegen de kleine rode vogels van V.V. IJsselmeervogels. Een clash op zeer jeugdig niveau tussen de twee grootste amateurclubs van Nederland en omstreken”, aldus de trainers.

“Zoals u als voetballiefhebber zult begrijpen verdiend een wedstrijd als deze een groot aantal toeschouwers die kunnen genieten van heel veel spelvreugde, sportiviteit en spontaniteit bij deze toppers in de dop. Langs deze weg willen wij dan ook iedereen, familie, vrienden en voetballiefhebbers in het algemeen van harte uitnodigen voor dit geweldige spektakelstuk.”

–          Aanvang 12:30 tot 13:30 ( Toernooivorm )

–          Locatie Sportpark de Wetering, HOOFDVELD

–          Aansluitend prijsuitreiking in de kantine

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500