Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Actie tegen Keet de Kolk

Geplaatst op: 26 maart 2015

De gemeente Zwartewaterland heeft actie ondernomen tegen Keet de Kolk. Die moet eerder dicht als de jongerenorganisatie de komende twee jaar nog een keer de fout ingaat met de openingstijden. Op 25 januari bleek voor de derde keer in een jaar dat de keet zich niet hield aan de sluitingstijden. De politie constateerde dat er zondagochtend om 05.45 uur nog mensen in de keet waren, terwijl de sluitingstijd 02.00 uur is.

Burgemeester Bilder roept Keet de Kolk in een brief op om maatregelen te nemen. Die moeten zorgen dat de keet de komende twee jaar niet weer de fout in gaat met de sluitingstijden of op een andere manier. Gebeurt dat wel, dan wordt bestuursdwang opgelegd.

Dat betekent dat Keet de Kolk dan een weekeinde lang om 00.00 uur dicht moet. Gaat het daarna weer mis, dan moet de keet een maand lang op dat tijdstip de deuren sluiten.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Actie tegen Keet de Kolk

  1. Pater schreef:

    Slappe maatregelen!! Dicht met die keet gesubsidieerd café!!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500