Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kunstmarkt tijdens tweede Superzaterdag

Geplaatst op: 26 maart 2015

Genemuiden staat op zaterdag 25 april in het teken van de tweede Superzaterdag. Onderdeel daarvan is een kunstmarkt. Deelnemers uit de wijde omgeving rondom Genemuiden kunnen zich daarvoor nog steeds aanmelden. Dankzij de samenwerking met de Superzaterdag zijn ze gegarandeerd van een groot publiek.

In het centrum van Genemuiden is al een aantal jaren op rij een kunstmarkt met een gevarieerd aanbod. Dit jaar worden de kramen en de kunstenaars op een centrale plaats verzameld in plaats van langs een langere route. Duidelijker voor het publiek, gezelliger voor de kunstenaars.

De kunstmarkt is daarmee ook een belangrijk onderdeel van de Superzaterdag. Dat is een dag waarop Genemuiden bruist van de activiteiten. De veertig winkeliers van Middenstands Vereniging Genemuiden organiseren dan ook weer verrassende acts, aanbiedingen of artiesten in hun winkels.

De eerste plannen daarvoor beloven weer een geslaagde dag. Zo wordt gesproken over de introductie van een ‘Genemuider koek’, een zonnebrillen Beach Party (Juwelier Brouwer) en een theeproeverij (DA Feenstra). Ook komen veel winkeliers met mooie aanbiedingen. Niet voor niets staat deze winkeldag in Genemuiden al jarenlang bekend als ‘outletdag’.

Aanmelden voor de kunstmarkt kan nog steeds. Dat kan door een mail te sturen naar info@winkeleningenemuiden.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500