Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bonnen tijdens grote verkeerscontrole

Geplaatst op: 28 maart 2015

De politie heeft vrijdagavond een alcoholcontrole gehouden in en rondom de gemeenten Zwartewaterland, De Wolden, Meppel, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

In totaal moesten 1781 bestuurders blazen. Hiervan hadden vijf bestuurders te veel alcohol gedronken en zij kregen een proces-verbaal. Daarnaast bliezen twee bestuurders net onder de toegestane norm, zij hebben een waarschuwing gekregen.

Het verkeer is deze avond ook gecontroleerd op snelheid. Zes bestuurders zijn bekeurd voor het overschrijden dan de maximum snelheid. Zij reden tussen de 35 en 39 km/u harder dan de toegestane snelheid van 80 km/u. Ook is er één bestuurder bekeurd omdat hij reed terwijl zijn rijbewijs al eerder was ingevorderd en één bestuurder droeg geen gordel. Ook zijn er een aantal fietsers staande gehouden voor het negeren van rood licht en rijden zonder verlichting. Zij hebben een waarschuwing gekregen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Bonnen tijdens grote verkeerscontrole

  1. Jaap schreef:

    Mooie score,prima zo.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500