Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Staphorster krijgt klappen

Geplaatst op: 28 maart 2015

De politie doet onderzoek naar een mishandeling die aan de Diezerstraat in Zwolle. Een 18-jarige man uit Staphorst is daarbij vrijdagavond gewond geraakt aan zijn kaak en er is een stuk van zijn tand afgebroken.

Een nog onbekende man fietste door de Diezerstraat in Zwolle en reed bijna de 18-jarige man uit Staphorst, die daar liep, omver. Daarop zei de man uit Staphorst tegen de fietser dat hij uit moest kijken. De man op de fiets keerde om en greep een van de vrienden van de Staphorster bij de keel en trok hem op de grond. De man uit Staphorst kreeg, toen hij daar wat van zei, een flinke vuistslag in zijn gezicht waarop zijn tand afbrak. Vervolgens reed de fietser er snel vandoor.

Het signalement van de fietser: een man, ongeveer 20 jaar oud, ongeveer 1.90 m lang, donker getint, hij droeg een zwart hoedje met witte tekens of letters erop, had een donkere jas en een donkere broek aan en fietste op een oude fiets waarvan de versnellingskabel los hing. De politie is op zoek naar deze man en vraagt getuigen die iets gezien hebben van deze mishandeling of weten wie de dader is om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500