Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Breman de beste in Nunspeet

Geplaatst op: 29 maart 2015

Briëtt Breman en haar pony Krista gingen afgelopen weekend van start op een dressuur wedstrijd in Nunspeet. De combinatie reed twee mooie proeven en de jury gaf haar 196 punten in de eerste proef en een topscore van 209 punten in de tweede proef. Met dit resultaat nam Briëtt Breman de derde en de eerste prijs mee naar huis.

In Vinkega was Louanne Eenkhoorn in de top te vinden met haar paard Clinton. In de klasse M1 nam zij het op tegen twintig andere combinaties. Louanne Eenkhoorn zette twee goede proeven neer en de jury beloonde haar met 196 en 200 punten. Dit was goed voor de vierde en de tweede prijs.

Op 21 maart jl. is Elisabeth Beens afgereisd naar de springwedstrijd in IJsselmuiden. Met haar pony Wolina sprong zij in de klasse L categorie D/E een foutloze en snelle ronde. Hiermee won zij de tweede prijs.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500