Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gelijkspel voor tafeltennissers

Geplaatst op: 30 maart 2015

Afgelopen donderdag speelde GTC 1 uit tegen Heino. Pieter Beuzenberg wist als enige twee winstpunten te halen in deze wedstrijd. Kees Kranenburg en Egbert Beuzenberg wisten allebei ook een wedstrijd winnend af te sluiten. Het dubbelspel wisten Egbert en Pieter Beuzenberg ook te winnen. De punten werden dan ook netjes verdeeld, uitslag 5-5.

GTC 2 nam het op tegen TTV  Harderwijk. Op papier een sterke tegenstander, en het was dan ook van groot belang, om tegen Harderwijk zoveel mogelijk punten mee te nemen naar Genemuiden. Herman van Dalfsen wist twee partijen te winnen. Wijnand Oudenaarden sloot ook twee partijen af met winst. Het dubbelspel werd uiteindelijk in vijf sets gewonnen door Harderwijk.  Uitslag 5-5. GTC 3 nam het op tegen koploper Emmeloord. Er werd met 10-0 verloren.

“Aanstaande donderdagavond vanaf 20.00  bent u van harte uitgenodigd om een balletje te komen slaan. Wij zijn momenteel een bloeiende vereniging. Met 40  actieve leden bij wie resultaat en gezelligheid samen op 1 staan. Tot donderdag en zaterdagmorgen”, aldus het bestuur van GTC.

 

KUNSTGRASNET GTC WINT RUIM VAN TTV DRONTEN

Rutger den Otter, Bjorn van Dieren en Johannes van de Kamp, namen het op tegen TTV Dronten.  Er werd vol overgave gespeeld, en ze lieten geen spaan heel van TTV Dronten. Johannes en Bjorn wonnen al hun gespeelde wedstrijden en die werden dan ook overtuigend gewonnen. Rutger den Otter verloor een van zijn partijen in een spannende vijf setter. De uitslag: een klinkende 9-1 overwinning. Aanstaande zaterdag speelt koploper GTC 1 thuis, een spannende wedstrijd tegen de nummer 2  in hun klasse, Staphorst.  Zij zullen enige vorm van support zeker op prijs stellen!!

Ook GTC 2 kwam in actie, zij speelden uit tegen TTV Swift uit Apeldoorn. David van Dijk won heel knap twee van zijn drie gespeelde partijen en Xander Oudenaarden wist ook een winstpunt te behalen ,Rafael Oudenaarden was in goede vorm en won al zijn wedstrijden, ook het dubbelspel was voor GTC 2. Een mooie 7-3 overwinning voor GTC 2. Door dit resultaat blijven de mannen van GTC 2 meedoen om  de eerste plaats.

GTC 3  speelde in en tegen TTV  Zwartsluis. Remmelt Beens, Leon Spoor en Annerieke Visscher. Er werd zeer goed tegenstand geboden, maar Zwartsluis was duidelijk een maatje te groot voor GTC 3. Remmelt Beens wist heel knap twee partijen winnend af te sluiten. Zwartsluis won deze wedstrijd met 8-2. Volgende week in de thuiswedstrijd tegen Wijhe. Weer een kans om de wedstrijd te beslissen in het voordeel van GTC 3.

Aanstaande zaterdag speelt de jeugd van Kunstgrasnet GTC. Om half 10 de wedstrijden in sporthal de Overtoom . U en jullie zijn van harte welkom om ze aan te moedigen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500