Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Op bezoek bij boer Den Uyl

Geplaatst op: 31 maart 2015

Samen met juf Last en enkele ouders togen de kinderen van groep 3/4 van de Rehobothschool vanmiddag naar de boerderij van juf den Uyl. Enige tijd geleden is de nieuwe moderne stal van den Uyl in gebruik genomen en kregen de kinderen van groep 3/4 de gelegenheid om er ook een kijkje te nemen en eens een koe van dichtbij te bekijken.

De kinderen werden verwelkomd door juf den Uyl en haar man, waarna ze eerste een rondleiding kregen door de nieuwe stal. Bijzonder interessant vonden de kinderen hoe de koeien gemolken worden en dat van verse mest, weer nieuwe, schone bodembedekking gemaakt wordt.

Na wat drinken en een plak cake konden de kinderen nog een strooptocht doen in de stal om zoveel mogelijk letters te verzamelen waar weer woorden van gemaakt moesten worden.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500