Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weg naar Steenwijk weer open

Geplaatst op: 31 maart 2015

De provinciale weg N334 Zwartsluis-Steenwijk (kruising Veneweg tot en met Giethoorn-Zuid) gaat donderdag om 18.00 uur weer open voor alle verkeer. In verband met de slechte weersomstandigheden zijn er tussen 7 en 17 april nog gedurende enkele dagen  afrondende werkzaamheden gepland. Het gaat om het afwerken en inzaaien van de bermen, ook van het traject dat vorig najaar al is opgeleverd. Deze werkzaamheden gaan gepaard met halve rijbaanafzettingen en kunnen hinder voor het verkeer opleveren.

Werkzaamheden

De werkzaamheden aan de N334 Zwartsluis-Steenwijk (kruising Veneweg tot en met Giethoorn-Zuid) in de gemeente Steenwijkerland betroffen het aanbrengen van nieuw asfalt en markeringen op de hoofdrijbaan. Tevens is aan de bruggen die in het traject liggen onderhoud uitgevoerd en waren er op enkele locaties onderhoudswerkzaamheden aan fietspaden. De werkzaamheden waren een vervolg op de werkzaamheden die in november 2014 zijn uitgevoerd (N334 rotonde Beukerssluis t/m kruising Veneweg (Wanneperveen).

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500