Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lentefeest in De Wieden

Geplaatst op: 5 april 2015

De lente is begonnen! De natuur in De Wieden komt weer tot leven: het riet begint te groeien en de vogels fluiten erop los. Om dat te vieren is op Tweede Paasdag van 12.00 -16.00 uur het Lentefeest bij Bezoekerscentrum De Wieden in St. Jansklooster.

Tijdens het lentefeest zijn er vaartochten door De Wieden, een lentespeurtocht voor kinderen over het vlonderpad, een streekmarkt van lokale ondernemers en de watertoren in St. Jansklooster is geopend. Kosten voor leden van Natuurmonumenten als niet-leden € 5, – per persoon. Gezinstarief is € 15, -. De totaalprijs is inclusief een vaartocht (duur 1 uur) en bezoek aan de watertoren.

Er zijn allerlei activiteiten rondom het bezoekerscentrum. Maak een mooie vaartocht door De Wieden of doe met je kinderen de lentespeurtocht over het vlonderpad; de natuurgids vertelt je wat er allemaal te zien is vanaf het uitkijkpunt. Je kunt ook de watertoren beklimmen voor een geweldig weids uitzicht over het natuurgebied. Proef op de streekmarkt al het lekkers van lokale ondernemers of sla je slag in de koopjeshoek van het bezoekerscentrum.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500