Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jan Beens op podium in Brakel

Geplaatst op: 6 april 2015

Tweede paasdag waren er weer de traditionele SOBW races in het Brabantse Brakel. Het Genemuider RDL racing was ook naar het zuiden afgereisd en deed met coureur Jan Beens goede zaken. Beens kwalificeerde zich voor de vierde startpositie in een sterk deelnemersveld. In de eerste race wist de coureur zijn vierde positie vast te houden op het snelle Brabantse circuit.

In de tweede race werd een bloedstollende strijd geleverd. Na een valpartij werd de wedstrijd kort stilgelegd om vervolgens na 15 minuten te herstarten. In een zwaar gevecht wist Beens zich naar een tweede plek te rijden. In de laatste ronden gaf de Genemuider coureur geen centimeter meer weg en finishte als tweede. “De machine liep erg goed en Jan reed klasse”, aldus een zichtbaar voldane monteur en teameigenaar Robert de Lange. Het RDL team zal over twee weken van start gaan op het Pottendijk circuit van Emmen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500