Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Autowassen voor het goede doel

Geplaatst op: 7 april 2015

Een aantal jongeren van de stichting Stéphanos gaat zaterdag auto’s wassen voor het goede doel. De jongeren gaan in juli met een groep op werkvakantie naar Malawi. Zaterdag kan iedereen tussen 09.30 en 15.00 uur de auto laten wassen bij garage Naberman aan de Nijverheidsstraat. De opbrengst van deze actie wordt besteed aan het project van Stéphanos.

Een aantal jongeren gaat komende zomer op werkvakantie naar Malawi met de Stichting Stéphanos. Zij gaan daar aan de slag in het Stéphanosdorp, waar heel veel weeskinderen wonen. De jongelui gaan daar van allerlei activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld kinderwerk organiseren, inrichten van een speeltuin, renovatiewerkzaamheden en zieken bezoeken. De reis er naar toe en de verblijfkosten worden door henzelf bekostigd. Het opgebrachte geld wordt ter plekke besteed aan een project.
“Kom zaterdag allemaal uw autowassen voor het goede doel. Voor 10 euro maken wij uw auto weer super schoon. Terwijl u wacht, kunt u nog een lekker gebakken visje kopen om ter plekke op te eten of mee te nemen voor de lunch thuis”, aldus één van de leden van  de jongerengroep.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500