Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brandaris terug naar Kampen

Geplaatst op: 9 april 2015

Foto's John Poot

De Brandaris is donderdag teruggevaren naar Kampen. Rond 13.00 uur vertrok het schip uit de Genemuider binnenhaven. Het Kamper passagiersschip heeft morgen al de eerste tocht van het seizoen. De Brandaris lag de hele winter in de haven van Genemuiden en trok veel bekijks.

Het initiatief voor de winterlocatie lag bij de Stichting Promotie Genemuiden (SPG). Die wilde op die manier de sfeer in de haven verhogen. De stichting is ook betrokken bij De Vijf Gebroeders. Doel van de stichting is om volgend winterseizoen opnieuw een of meerdere karakteristieke schepen naar Genemuiden te halen. De SPG is blij dat dankzij de medewerking van de gemeente Zwartewaterland de Brandaris naar Genemuiden kon worden gehaald.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500