Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Meente gaat op Bollentocht

Geplaatst op: 9 april 2015

Stichting Meente Welzijn organiseert donderdag 7 mei a.s. een bollentocht. “We vertrekken om 13.30 uur en via een mooie en, in de periode dat de tulpen in volle bloei staan, kleurrijke route komt u aan in het plaatsje Creil bij het Tulpeninformatiecentrum. Onder het genot van koffie of thee met tulpengebak, wordt u wegwijs gemaakt in de wereld van de tulpen. Voor degene die dit wil, is er voldoende tijd om een wandeling te maken door de tuin”, schrijft de organisatie.

“Voordat u aan de terugreis begint, ontvangt u nog een mooie bos verse tulpen, zodat u thuis nog even kunt nagenieten. We verwachten rond de klok van 17.30 uur weer terug te zijn.”

De kosten voor deze bollentocht zijn € 20,00. Voor opgave en informatie kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de Meente op telefonnummer: 038-3852710. Opgeven kan t/m donderdag 30 april.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500