Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Reizende Fabriek naar Genemuiden

Geplaatst op: 10 april 2015

De Reizende Fabriek van kunstenares Batja Eck komt op Superzaterdag naar Genemuiden. Zij heeft een bijzonder project voor kinderen ontworpen. Die kunnen al fietsende een kunstwerk maken. Leuk voor kinderen vanaf twee jaar. Op www.reizendefabriek.nl is precies te zien hoe dit in zijn werk gaat.

Het is een van de leuke onderdelen van de kunstzinnige en koninklijke Superzaterdag. Op zaterdag 25 april willen de MVG-winkeliers het winkelend publiek op allerlei manier verrassen. Bijvoorbeeld met de introductie van een echte Genemuider koek. Bakker Groot Koerkamp werkt druk aan de laatste finesses die bij DA Feenstra wordt geïntroduceerd.

Tijdens de tweede Superzaterdag is De Kaaihof geopend voor lunch. De tweede consumptie bij de lunch is gratis. Wie op zoek is naar complimenten, moet voor of na de lunch even binnenlopen bij buurman De Groene Lantaarn. Dat is deze dag niet alleen het adres voor mode, maar ook voor complimenten. Daar zorgen de complimentenmeisjes voor.

Buiten het nodige amusement zijn er natuurlijk ook aanbiedingen en kortingen. Bij Kitsch & Koters is er bijvoorbeeld 25 procent korting op pyama’s. Een deur verderop stunt Galerie Roots met de aankoopprijs van een schilderij. En dat sluit weer naadloos aan bij de kunstmarkt die ook onderdeel is van Superzaterdag. Er zijn al ongeveer vijftien aanmeldingen. Ook meedoen? Mail dan naar info@winkeleningenemuiden.nl

Bijzonder onderdeel van Superzaterdag is het officieuze NK Kortingspringen. In een zandbak in het centrum van Genemuiden kunnen deelnemers flinke kortingen in de winkels bij elkaar springen. Volg het laatste nieuws op www.winkeleningenemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500