Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub: hoop doet leven

Geplaatst op: 11 april 2015

Hoop doet leven, is het enige wat na het duel tegen Excelsior Maassluis rest voor Sportclub Genemuiden. De groen-witten leden een kansloze 2-3 nederlaag en hebben nu alleen nog uitzicht op een p/d-plaats. Daarvoor moeten vermoedelijk de laatste drie duels worden gewonnen. Een mens moet wel heel positief zijn ingesteld om daar na zaterdagmiddag nog in te geloven. Omdat de ploegen onder de streep hooguit gelijkspeelden (Ajax tegen GVVV) gloort er nog enige hoop.

Sportclub TV kijkt terug op het duel met trainer Hans van Dijkhuizen.

20150411-_MG_3246

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Sportclub: hoop doet leven

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500