Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lezing over gezin Herschel

Geplaatst op: 12 april 2015

Joods meisje, Genemuiden… staat achter op een oude foto. Het zal een van de dochters zijn van de familie Herschel, een slager die zich met zijn gezin in Genemuiden had gevestigd. Over dit gezin en wat hen is overkomen tijdens de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog, gaat de avond die op 5 mei wordt gehouden in de Meente.

Een geschiedenis dat niet mag worden vergeten. De avond, die wordt georganiseerd door SCEG en Stichting de Meente Welzijn, begint om 19.30 uur. Iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van Genemuiden is van harte welkom. De entree bedraagt drie euro, koffie inbegrepen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500