Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw succes Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 12 april 2015

Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters organiseerde een Indoor Dressuur voor paarden. Enkele enthousiaste springruiters deden ook mee aan deze dressuurwedstrijd en wel met groot succes. Briëtt Breman en Mirthe Bakker gingen van start op een dressuurwedstrijd te Hasselt.

In Genemuiden ging springruiter Alène Roeland in de klasse B van start met haar paard Da Vinci. De combinatie liet twee uitstekende proeven zien en de jury beloonde haar met 199 punten en de eerste prijs in de eerste proef en in de tweede proef kreeg zij 204 punten en nam hiermee de tweede prijs mee naar huis. In de klasse B reed Riëlke Roeland met haar paard Everglade twee goede proeven. Met 192 punten in de tweede proef won zij de vierde prijs.

Béanke Roeland reed met haar paard Charisma in de klasse B naar de vierde prijs in de eerste proef. Dressuuramazone Linda de Bruijn debuteerde met haar paard Eyecatcher in de klasse L2 en met succes. De combinatie reed twee goede proeven en behaalde twee keer de tweede prijs met 191 en 201 punten. In de klasse M1 ging Louanne Eenkhoorn van start met haar paard Clinton. Van de jury kreeg zij 196 punten in de eerste proef en 194 punten in de tweede proef. Dit resultaat was goed voor de vierde en de eerste prijs.

Briëtt Breman en haar schimmel pony Krista boekten wederom succes tijdens de dressuurwedstrijd te Hasselt. De combinatie reed een mooie proef en de jury beloonde haar met 194 punten en de tweede prijs. In de klasse L2 categorie C/D/E ging Mirthe Bakker van start met haar pony Sultan. Met een mooie score van 205 punten won zij overtuigend de eerste prijs.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500