Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

IJsseldelta-ondernemers presenteren folder

Geplaatst op: 13 april 2015

Een kleine veertig ondernemers van de Stichting In de IJsseldelta presenteerden zaterdag een eigen folder met daarin de mogelijkheden die zij samen bieden voor het ontdekken van de IJsseldelta. De folder bevat een overzichtelijk keuzemenu waarmee bewoners en bezoekers vanuit de thema’s eten, doen, kijken en slapen zelf het gewenste (dag)arrangement kunnen samenstellen.

De folder laat zien dat de IJsseldelta naast duurzame streekproducten als groente, fruit, zuivel en vlees – samengebracht onder het streekmerk (H)eerlijk IJsseldelta – ook recreatieve voorzieningen als vaartochten, groepsuitjes, zorgboerderijen en eet- en drinkgelegenheden heeft. En toeristische accommodaties als vakantiehuizen, minicampings en B&B’s?

In de IJsseldelta

Stichting In de IJsseldelta is een samenwerkingsverband van diverse ondernemers in Nationaal Landschap IJsseldelta bestaande uit Polder Mastenbroek, Kampereiland, de Mandjeswaard, Polder de Pieper en Zuiderzeepolder, de gemeenten Zwolle, Kampen en Zwartewaterland met daarbinnen de dorpjes ‘s-Heerenbroek, Wilsum, Kamperzeedijk, Grafhorst en Zalk. De stichting richt zich op de vermarketing van producten met de nadrukkelijke verbinding met deze regio en werkt van daaruit nauw samen met organisaties die de recreatieve en toeristische activiteiten in Nationaal Landschap IJsseldelta vergroten. Kijk voor meer informatie op www.indeijsseldelta.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500