Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Denk aan Secretaressedag

Geplaatst op: 14 april 2015

“Ook úw secretaresse is onvergetelijk. Hoe vaak herinnerde zij u niet aan cruciale zaken? Hoog tijd dus dat ú uw secretaresse niet vergeet, want op donderdag 16 april is het Secretaressedag. We hebben het sterke vermoeden dat het uw secretaresse te ver gaat u ook daaraan te herinneren. Dus doen wij dat”, zegt Marjan van Bosch Bloemen.

Bestel gemakkelijk en snel…Eén e-mail of telefoontje naar uw Business Bloemist is voldoende om uw secretaresse(s) en andere betrokken medewerkers van uw organisatie in de bloemen te zetten. Geen gesjouw en gedoe, wij regelen alles. Doe het, want dit keer is er niemand anders die u eraan herinnert! Uw secretaresse? Die vergeet je niet…

Bestel vandaag nog uw boeket of stuur een mail naar
bestellen@Boschbloemen-wonen.nl 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500