Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Startblok in de startblokken voor Koningsdag

Geplaatst op: 18 april 2015

Zaterdagmorgen 10.00 u….De voorzaal van d’Overtoom stroomt vol met ouders, peuters, fietsen, driewielers, stepjes, loopfietsen, trekkers en zelfs een bakfiets. De reden van deze “verkeersopstopping” was de ouder-doe-ochtend van peuterspeelgroep ’t Startblok. Het doel van de ochtend was natuurlijk om al die peutervoertuigen mooi te versieren voor Koningsdag.

Dat is zeker gelukt. Al na enige tijd werden er prachtige bogen vastgemaakt op de fietsjes, soms zelfs moderne driehoekige versies (zo kun je het ook bekijken als de buis knikt) en stoere alternatieve uitvoeringen voor trekkers. Met crčpepapier, ballonnen, vlaggetjes en linten werd er lustig op los geknutseld. Sommige peuters hielpen hun ouders heel goed en wilden ook graag zelf wat doen. Anderen vonden het leuk om te kijken hoe druk papa of mama in de weer was. Het eindresultaat mocht er wezen en zo reden er later die ochtend allemaal trotse peuters (en trotse ouders natuurlijk) weer naar huis. Wilt u graag wat meer weten over ’t Startblok? Neem een kijkje op de site www.kdc-zwartewaterland.nl/speelzalen/startblok of bel 06-23201432. U kunt altijd een afspraak maken om eens een kijkje te komen nemen!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500